neem contact op

Sluit support

Support

Like en Deel

Leuk dat je mee doet met Like en Deel actie op Facebook.

Om duidelijk te maken wat wij aanbieden hebben wij deze pagina opgericht, zo weet u wat u van ons kunt verwachten.

De like en deel actie is geldig van 13-2-2017 tot 20-2-207. Wanneer u gewonnen heeft neemt MeLIT met u contact op.

Wanneer u de prijs wint, ontvangt u 1.5 uur werktijd bij MeLIT. Terwaarde van 67.50 euro!

Dit kan alles zijn, bijvoorbeeld herinstallatie van uw Windows computer, Schoonmaken van uw hardware componenten enzovoort. Echter dien je wel naar 1 van de 4 locaties te komen waar MeLIT service biedt. Namelijk:

  • Stadskanaal
  • Peize (Groningen)
  • Zwolle (Servicelocatie)
  • Warnsveld (Zutphen)

Naast dit kunt ook kiezen voor websitehosting. Echter dient u dan zelf een domeinnaam te betalen. Ook dit kan via MeLIT.

Mocht de reparatie nu buiten de tijd vallen, dan is dit geen probleem. U zegt wat u wilt, wij zeggen de tijd die er voor staat en maken uw opdracht af. Mocht u nou een grotere opdracht willen, dan kunt u natuurlijk tijd bij bestellen! (kosten: €22,50 per half uur)

Het is natuurlijk ook mogelijk om hardware te vervangen wanneer u de prijs wint, echter dien je deze hardware dan te bestellen bij MeLIT. De kosten van de hardware zijn voor u zelf en u ontvangt uiteraard eerst een offerte hiervoor. Het installeren van de hardware bieden wij gratis in dit geval dan gratis aan.

Wanneer u de prijs gewonnen heeft kunt u tot maximaal 1 maand terecht bij MeLIT. Wij nemen contact met u op en gaan in overleg voor een afspraak.